Blog

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun Resmi Lezzet Sponsoru: Salados!

5 Nisan 2024 Cuma
#salados

Sevgili dostlarımız,

Sporun heyecanını ve enerjisini yaşatan bir marka olarak, gururla duyuruyoruz ki, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun Resmi Lezzet Sponsoruyuz! Bu sponsorluk anlaşmasıyla spora ve sporculara verdiğimiz önemi bir kez daha vurguluyoruz.
 

Otomobil sporları, koşular, basketbol takımları, öğrenci kulüpleri ve gençlik festivalleri gibi birçok alandaki sponsorluklarımızla birlikte, şimdi de Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun Resmi Lezzet Sponsoru olduk! Bu güzel birlikteliğin resmiyet kazanması, Salados Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dursun ve Başkan Vekili Müge Dursun’un TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ile imzaladığı sponsorluk sözleşmesiyle gerçekleşti.

2024 sezonu Ulusal Ralli Yarışmaları'nın, Salados'un lezzeti ve enerjisiyle daha keyifli ve lezzetli geçeceğini umuyoruz. İzmir'deki üretim tesisimiz ve İzmir'in farklı bölgelerindeki satış bayilerimizle Marmara, Ege ve Akdeniz çevresindeki etkin varlığımızı daha da genişleterek, ülkemizin en iyi üç sağlıklı atıştırmalık markası olma hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

Salados, sadece bir marka değil, aynı zamanda bir dost! "O Sana Dost" sloganıyla kalplerinize dokunan Salados, özellikle İzmir’de düzenlediği çeşitli pazarlama etkinlikleriyle eğlenceli bir marka olarak tanındı. Müşterilerimize dostça yaklaşımımızı, sponsor olduğumuz organizasyonlarla da sürdürüyoruz.

Sosyal medyada eğlenceli ve dinamik bir şekilde varlığını sürdüren Salados, sağlıklı ürünlerimizle ve sporun her alanındaki desteğimizle müşterilerimize dostça bir yaklaşım sunuyor. Büyüdükçe, spora ve sporcuya vereceğimiz desteğin de büyüyeceğini bilmenizi isteriz.

Salados olarak, spora ve sporculara verdiğimiz desteğin yanı sıra, siz değerli müşterilerimize en lezzetli ve sağlıklı ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Birlikte daha nice heyecan dolu yarışlara, zaferlere ve dostluklara!

BENZER YAZILAR